Top
Умови захисту персональних даних

Політика конфіденційності сайту «Представництво Théa в Україні»

Політика конфіденційності сайту «Представництво Théa в Україні» (далі “Сайт”) – це гарантія нерозголошення Ваших персональних даних. Адміністрація Сайту несе повну відповідальність за їх безпеку, нерозповсюдження і зберігання та зобов’язується не передавати їх третім особам. Інформація, яка надана на сайті, призначена виключно для користувачів на території України. Детальніше – закон України «Про захист персональних даних».

Які дані збирає Сайт

  1. Ім’я;
  2. електронну адресу (e-mail);
  3. кукі (cookie).

Що таке кукі (cookie)

Кукі (cookie) – тимчасові дані користувача, які не мають можливості самостійно виконувати будь-які дії.

Мета збору і зберігання даних

Мета збору і зберігання даних – проведення аналізу для поліпшення зручності користування сайтом, підвищення ефективності інтернет-реклами, e-mail розсилки. Крім того, дані,  зазначені в формі зворотного зв’язку, допоможуть нашим менеджерам зв’язатися з Вами й відповісти на всі виниклі питання.

Кому Сайт передає інформацію?

Інформація, що зазначена в формі зворотного зв’язку, може передаватись тільки співробітникам Представництва Théa в Україні, який є власником сайту, для зворотного зв’язку з користувачами. Ця інформація не передається третім особам.

SSL сертифікат

Сайт захищений SSL сертифікатом, який шифрує особисті дані та призначений для безпечного з’єднання користувача з сайтом.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за безпеку і зберігання Ваших персональних даних у разі, якщо кукі та інші персональні дані залишені на іншому сайті. В тому числі адміністрація сайту не несе відповідальність при переході з цього Сайту за рекомендованими зовнішніми посиланнями, які вказані на Сайті для ознайомлення. Перехід здійснюється на власний страх і ризик користувача.